Най-младият общински съветник от ГЕРБ Митко Петров дари витрина с

...
Най-младият общински съветник от ГЕРБ Митко Петров дари витрина с
Коментари Харесай

Съветник от ГЕРБ дари витрина с храни за нуждаещи се

Най-младият общински консултант от ГЕРБ Митко Петров подари витрина с храни за нуждаещи се хасковлии.
Тя е ситуирана пред хранителен магазин " Олимп " на бул. " Освобождение " в Хасково. Идеята е във витрината да се слагат хранителни артикули и артикули за тези жители, които не могат да си разрешат да си ги купят. Тя е инсталирана пред магазина и тази заран беше заредена персонално от Митко Петров, със съдействието на притежателя на обекта.
" Много хора към този момент демонстрират интерес към концепцията. Надявам се положителното да продължи и да бъде подето и от други хора с благоприятни условия. Вярвам, че сходни витрини за нуждаещи се ще се появят и в други хасковски квартали, с цел да може оптимален брой хора да се възползват от тях ", показа Петров.
Съветникът изясни, че без помощта на търговеца концепцията му не би могла да се реализира. " Витрината е купена от мен, само че единствено от положителната воля на притежателя на магазина ще зависи тя да бъде обезпечена с електричество и с хранителни артикули и питиета ", добави Петров. Той е безапелационен, че положителното може да бъде направено от всеки, стига сърцето му да е отворено към хората. Той посочи, че към зареждането на витрината за хранителни артикули към този момент са показали интерес и други притежатели на магазини, които желаят да оставят в нея артикули, с цел да може в тежките зимни месеци да стоплят деня на някой човек в потребност./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР