Най-младият актьор, номиниран за Оскар“ за ролята си в Call

...
Най-младият актьор, номиниран за Оскар“ за ролята си в Call
Коментари Харесай

Лили-Роуз Деп и Тимъти Шаламе: Любовта им отива

Най-младият артист, номиниран за „ Оскар “ за ролята си в Call Me by Your Name, и дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради направиха своя дебют като двойка (но не официално) година откакто се появиха слуховете, че любовта сред тях е пламнала на снимачната площадка на кино лентата „ Кралят “. Често обаче слуховете се оказват покрай истината и в края на лятото двамата бяха " изловени " от папараци да прекарват ваканцията си дружно в Капри. И макар че малко преди този момент се появиха дружно и на аления килим на филмовия фестивал във Венеция, никой от тях не е приказвал намерено за връзките им.

23-годишният Шаламе и 20-годишната Лили-Роуз Деп наподобяват ужасно дружно, освен тъй като и двамата имат страховит жанр (особено Тимъти, който в последно време разчупва изцяло стандартите за мъжката мода на аления килим), само че поради любовта, която явно ги озарява. И толкоз доста им отива.



Предвид историята на не една или две холивудски двойки, чиято пристрастеност е пламнала на снимачната площадка, не е толкоз неочакван фактът, че и тяхната история стартира точно там. По време на формалните конференции обаче и Тимъти, и Лили-Роуз заобикалят да приказват един за различен, по тази причина пък в моментите, в които не би трябвало да бъдат под светлините на прожекторите, не стопират да прекарват времето си дружно.

Младата актриса обаче е била извънредно нервна, когато схванала с кого ще си партнира във кино лентата, тъй като била респектирана от неговия гений, призна самата тя неотдавна. „ Вълнуващо е да работиш с човек, който е толкоз предан на ролята си “, добавя тя, като възхищението към него я подтиква да бъде още по-добра в работата си.

Има още..
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР