Най-младата участничка в Hell’s Kitchen отново бе в центъра на

...
Най-младата участничка в Hell’s Kitchen отново бе в центъра на
Коментари Харесай

Цвети от Hell’s Kitchen разби зрителите от смях: Ние у Враца не правим френч тоуст, само пържени филийки!

Най-младата участничка в Hell’s Kitchen още веднъж бе в центъра на вниманието, както на началник Ангелов, по този начин и на феновете. Състезанието на тимовете по подготвяне на френска закуска приключи с победа на аления тим. Комична обстановка още веднъж се завъртя към Цвети, за нея тази закуска си е пържени филийки.

Миличка, повече крем има по тебе, в сравнение с в чинията ти, разяснява началник Ангелов френч сандвича или по-просто казано пържената филийка на Цвети. Това да не е падало на земята?

Не, не началник, не е падало. Само филийките аз съм си ги правила. 

Френч тоуст, филийки са у Враца. Какво значи това?

От къде да знам началник. Ние у Враца не правиме такива работи. Правим пържени филийки с яйчице и сирене.

Симпатиите към нея нарастват и от ден на ден фенове стискат палци да продължи напред.

Ааа не, вие от Североизточна България нещо бъркате, споделя се " френч тоуст “. А Цвети е хубавица. Във всеки от сезоните има най-малко по един подобен субект, само че тя поставя всички в дребният си джоб. Ако има ранглиста тя ще завоюва. Успех, благо момиче. Знам, че няма да спечелиш, само че ще научиш доста нови неща и те ще са ти от изгода за в бъдеще. Дано имаш блестяща кариера и да си топ готвач след време.

Цвети този сезон е рейтингът на предаването!!! Изключително занимателна, първична, по детски наивна, а и в синхрон с непоправимото възприятие за комизъм на началник Ангелов, взривяват от смях…

Френч проби има по Франция.  В България си имаме пържени филийки. От къде да знае момичето. Важното е, че към този момент знае по какъв начин се прави и, че великия крем Шантили е бита сметана със захар и ванилия.

Уникална е тази Цвети! Естествена и неподправена! Давай, Цвети!!!

В тимовете влязоха акули, врели и кипели по чужбина и задачата на момичето от Враца да изплува става още по-сложна. Всеки ден научава нови неща и даже от една закуска единствено научи какво е " френч тоуст “ и крем " Шантили “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР