Най-младата представителка на клана Кардашиян/Дженър – Кайли, е напът да

...
Най-младата представителка на клана Кардашиян/Дженър – Кайли, е напът да
Коментари Харесай

Кайли Дженър – Бизнесдамата

Най-младата представителка на клана Кардашиян/Дженър – Кайли, е напът да стане най-младият милиардер в историята, който самичък е изкарал парите си, побеждавайки достижението на основателя на “Фейсбук ” Марк Зукърбърг, натрупал десетцифрената сума на 23 година Според авторитетното списание “Форбс ” положението на 20-годишната риалити звезда все още се равнява на 900 000 000 $ (почти три пъти повече от това на по-голямата й сестра Ким Кардашиян Уест).

Това включва извънредно сполучливата й компания за гримове Kylie Cosmetics, която тя има на 100% и за по-малко от три години след съществуването си към този момент се прави оценка на 800 милиона $, и приходите (около $100 млн.), които Кайли заработва от присъединяване в телевизионни стратегии, като рекламно лице на известни марки и постовете в обществени мрежи.

Кайли Дженър за първи път се появява на екран в риалити предаването Keeping Up With The Kardashians ( ”Проследявам семейство Кардашян ”), когато е едвам 10-годишна. Шоуто се концентрира върху всекидневието на клана Кардашян/Дженър, включващ сестрите Ким, Кортни, Клои, Кендал, Кайли, брат им Роб, родителите им Крис и Кейтлин (преди прочут като Брус), техните близки и другари. Първоначално бъдещата милиардерка не съставлява необикновен интерес за феновете, защото звездата на предаването по това време е Ким, чието домашно порно клипче с арендби артистът Рей Джей преди малко е изтекло в интернет. В развой на израстването на Кайли пред екрана обаче и нейното държание стартира да се вижда от ден на ден от медиите и да става мотив за пикантни публикации.

През 2014 година младата Дженър провокира същинска сензация в обществените мрежи със своите големи устни. Първоначално тя изрично отхвърляше слуховете, че си е инжектирала филъри и твърдеше, че нарастването се дължи на “добро червило и в допълнение обрисуване ”. Година по-късно обаче най-сетне признава, че в реалност по-плътните й устни се дължат на краткотрайни филъри. Именно тогава се заформя концепцията за изкарване на пари с продажби на червила, употребявайки известността в медиите като средство за реклама. Особено значима роля за решението на Кайли да стартира собствен личен бизнес по този модел е майка й Крис Дженър, която е управител на целия клан и стои зад съвсем всички доходоносни решения на девойките. Съществуват даже клюки, че точно Крис е продала секс видеото на Ким Кардашиян, с цел да я изстреля на върха на известността.

Благодарение на обществените мрежи и известността на Кайли в Америка, подбудена от скандални вести от вида “18-годишната Дженър прекали с филърите ”, “Кайли по стъпките на сестра си Ким – към този момент с импланти в задника и гърдите ”, “Бременна на 19 г ” и така нататък, тя развива сполучливо своя бизнес с козметика. За по-малко от три години компанията на риалити звездата от продажби единствено на няколко хиляди червила, се разраства дотам, че да се подрежда до световноизвестни козметични марки. Според “Форбс ” триумфът на Кайли в бизнес начинанието й изрично потвърждава силата на обществените мрежи. Начинът, по който работи нейната компания е напълно основан върху облика на хубавицата в интернет и нейните милиони почитатели – над 111 милиона в “Инстаграм ”, 25 млн. в “Туитър ” и 21 млн. във “Фейсбук ”.

Твърдението на изданието, че 20-годишната Дженър, която е и майка от 5 месеца, сама е изкарала парите си, провокира големи разногласия в интернет пространството. Според мнозина положението на атрактивната американка се дължи на известността на нейното семейство и не заслужава даже да попада в листата на най-богатите самореализирали се дами в Америка, още по-малко да е на корицата. Нейните почитатели и поддръжници пък са на мнение, че Кайли безусловно заслужава да участва в подреждането, защото е вложила личните си пари, с цел да даде начало на Kylie Cosmetics, и нейният имидж, който сама е построила, е в основата на триумфа й.

Този скандал обаче съвършено се вписва в облика на младата майка и нейното семейство, чиято “запазена марка ” е пластичните интервенции. Бащата на Кайли се подложи на интервенция за промяна на пола и от Брус към този момент е Кейтлин, сестра й Ким е известна с големите си задни елементи, които напълно не са естествени, майка й Крис постоянно ляга под ножа, с цел да се подмладява, а останалите й сестри са изкуствени гърди/устни или и двете.

Премахнала всички филъри в устните


Преди дни Кайли Дженър разгласи съвсем инцидентно в обществената мрежа инстаграм, че била премахнала всички филъри в устните си, които си поставила още на 17 година и с които стана известна преди всичко. Признанието от риалити звездата пристигна, откакто нейна фенка разяснява една от последните й фотоси. “Тук тя наподобява като “старата ” Кайли и не мога да си обясня за какво ”, написа почитател на Кайли, а тя отговори: “Това е тъй като си махнах всички филъри ”.

За нея


Много се гордея с Кайли


Много се гордея с теб, Кайли. Не е неистина, това е моето дете на корицата на “Форбс ”! Работата с нея е огромна веселба и за мен е необикновено да я виждам с какъв хъс и неспокойствие прави всяка задача. Тя в никакъв случай не се стопира и с тази нейна линия ми припомня на самата мен. Кайли е страхотна майка, макар че е толкоз млада. Изключително отдадена на бебето си и в никакъв случай не се отделя от него! Много се гордея с Кайли и с това, което е постигнала. Направо блестя, когато я погледна.

Крис Дженър, майка и управител на Кайли, виновна за триумфа на клана Кардашиян/Дженър


Тя ме учи на толкоз доста неща


Поздравления! Мисля, че това достижение е необикновено. Не бих желала да бъда в един и същи бизнес с никого другиго с изключение на с моята сестра (Кайли). Тя ме учи на толкоз доста неща и аз също й споделям моите знания. Двете сме извънредно близки и е доста занимателно, че хората ни опълчват и се пробват да ни създадат “съперници ” в бизнес начинанията ни. Цялото семейство се поддържаме и тъкмо по този метод стоят нещата сред нас.

Ким Кардашиян Уест, риалити звезда, бизнесдама и сестра на Кайли Дженър


Трупа своето положение по исторически метод


Това, което сестра й Ким направи със задните елементи, Кайли направи с огромните устни. Както Кардашиян Уест, по този начин и Дженър употребява своите дадености, с цел да добие по едно и също време популярност и пари. Но до момента в който сестрата й е най-известна с това, че е известна, Кайли към този момент се е потвърдила умела в трупането на положение. При това по исторически метод. Едва 20-годишна, младата майка е отпред на една от най-нашумелите и сполучливи компании за гримове.

Авторитетното списание “Форбс ”, което предвижда Кайли Дженър да стане най-младият милиардер в историята
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР