„Най ме кефи как в тези „капки” им оставят на

...
„Най ме кефи как в тези „капки” им оставят на
Коментари Харесай

DJ Васко Громков със скандално разкритие: Капките” пеят на плейбек!

„ Най ме кефи по какъв начин в тези „ капки” им оставят на синбек единствено първия куплет и чак на припева и до края им вкарват цялостния плейбек. За да може журито да каже: В началото потегли несигурно, само че след това разцепи”, и публиката да се върже, че пеят на живот, споделя Васко Громков.

Популярният диджей от близкото минало съкруши едно от най-гледаните излъчвания в тв ефира. В интернет ъндърграунд поетът и радиоводещ изясни, че от няколко сезона улавя „ някакви нередности със звука, само че не успявал да разбере от кое място идват”.

Междувременно в дебатите се включи и Къци Вапцаров. „ Верно ли до плейбек са стигнали... То по този начин и тунинг може да има, което изяснява за какво ми е харесало”, добави той.

След което Вапцаров не пропусна да похвали Русата Златка и да оплюе Черната. „ Само тя може да пее. Виж, Черната Златка не би изкарала и звук. Черната е дзвер. На нея и софтуерът й е черен, освен опаковката”, споделя още той.

Двамата със Златка Димитрова се изпокараха във ВИП Брадър 2012. Тогава Къци не искаше да пее ария на Софи Маринова в дует със Златка, а моделката избухна и макар че е по-голям от нея, си разреши да го унижи в ефир, пред цяла България, написа "Телеграф ".

След края на предаването Къци много постоянно показваше неприязънта си към нея. И очевидно не е единствен.

„ Не ги разграничавам тези ГМО-та на доктор Енчев! Всички са ми от една серия клонинги с пластмасови шамандури над корема”, завърши с мненията по тематиката dj Васко Громков, който от 4 години не гледа телевизия и попаднал на „ Капките” инцидентно, защото музиката е неговата буря.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР