Най-мащабният младежки фестивал на Варна FunCity+“ ще се проведе на

...
Най-мащабният младежки фестивал на Варна FunCity+“ ще се проведе на
Коментари Харесай

Започва младежкият фестивал „FunCity+“

Най-мащабният юношески фестивал на Варна „ FunCity+ “ ще се организира на 11-ти и 12-ти август от 14 ч. до 23 ч. на входа на Морската градина и на сцена „ Раковина ”. Той ще даде опция за изява на млади актьори, спортисти, музиканти, художници и танцьори.

Любими поп, рок и рап реализатори, измежду които Дамян Попов, ученици на ВА „ Бънджи сингърс ”, „ Ейнджъл войсис ”, Мила Маврова, Христина Ралева и Студио 9, съвременен балет „ Вито денс ” и „ Флаш денс ”, клуб по акробатичен рокендрол „ Стар денс ”, „ Танцова работилница ”, Семеен кодекс „ Кристал ”, брейк групировка „ Крейзи форс ”, децата от школите от ОДК Варна ще радват публиката по време на фестивала.

Посетителите ще имат опция да се включат в спортни занимания като тенис на маса, пукотевица с лък, йога. Музика, спектакъл и кино зона „ Под звездите “ планува програмата на сцена „ Раковина “.

На площад „ Антон Новак “ ще има графити арт работилница с „ Да Граффс ” и пленер за млади художници с доста еко начинания.Училище по роботика „ Робопартанс ”, студентският съвет на ВСУ „ Черноризец Храбър ” и младежкото пространство „ ХамелеОN “ също се включват във фестивала.

Днес след 19 ч. ще има радостно пяна шоу в зоната на уличните актьори, а в събота по същото времее планувана атрактивна цветна приказност за посетителите на фестивала.

Организатор на „ FunCity+ “ е дирекция " Образование и юношески действия " към Община Варна.

Повече информация може да откриете.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР