Най-мащабната инициатива за активен начин на живот и балансирано хранене

...
Най-мащабната инициатива за активен начин на живот и балансирано хранене
Коментари Харесай

Нестле за Живей Активно стартира днес с дигитална карта като на Бостънския маратон

Най-мащабната самодейност за деен метод на живот и уравновесено хранене Нестле за Живей Активно! и ЕСРИ България, водач в региона на географските осведомителни системи (ГИС) у нас, показват особено направени цифровизирани направления за провеждането на акцията, която през днешния ден има своя 15-ти следващ старт. Официалното разкриване е от 10.00 ч. със събирателен пункт пред пилоните на НДК. Тази година предизвикването от Нестле за Живей Активно! е " да създадем дружно 15 000 000 крачки по един от авансово оповестените за вървене четири маршрута в столицата - НДК – Южен парк, Борисовата градина, Северен парк, парк Възраждане. За тези, които избират да бъдат дейни дружно с домашните си любимци има самостоятелен и пети маршурт - приютът в Долни Богров.

Всички участници в самодейността през днешния ден могат да разчитат на цифрова карта, създадени особено за акцията, тъй че прекарването им да бъде по едно и също време по-интеракивно, само че и безвредно. Технологията е същата, която компанията ЕСРИ употребява и в правенето на маршрута на Бостънския маратон, както и други известни надпревари, а

Всеки ще може в действително време да наблюдава достигането на поставената цел благодарение на изчерпателен уеб дашборд. Географска информационна система приложенията ще дават на хората и опция за избор на един или повече направления, които са визуализирани за елементарен ориентир. Също по този начин всеки ще може да зададе старт на своята пешеходна разходка и да означи броя на участниците, с които се е присъединил, а на секция „ ФИНАЛ “ ръчно или автоматизирано да вкара броя изминати крачки по отношение на съответния маршрут. На края на интерактивната част на дейния ден ще бъдат засечени какъв брой души са се присъединили за изминаването на 15 000 000 крачки.

„ Благодарим на ЕСРИ България, че застанаха зад нашата задача да мотивираме хората да бъдат повода за своето по-добро здравословно и психическо положение. Заедно успяхме да изпълним концепцията ни да предоставим на хората опцията да извървим 15 000 000, всички, в един ден, без това да нарушава рекомендациите за сигурност. Така в действително време всички ще следим какъв брой ни остава до достигането на тази цел. “, разяснява Нели Ангелова, шеф връзки Нестле Югоизточен пазар.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР