Най-мащабната българска продукция в областта на телевизионното кино – сериалът

...
Най-мащабната българска продукция в областта на телевизионното кино – сериалът
Коментари Харесай

170 серии с 180 артисти в новия хит на бТВ

Най-мащабната българска продукция в региона на телевизионното кино – сериалът Скъпи наследници – потегля по бТВ на 15 януари и ще се излъчва от понеделник до петък от 18 часа. С този план водещият тв канал уголемява праймтайма за феновете си и задава нова наклонност в доставянето на първокласно наличие на допустимо най-широката аудитория. С многомилионна инвестиция от страна на bTV „ Скъпи наследници “ се трансформира в най-високобюджетната и най-висококачествената ТВ продукция в този род.

Тя е основана от топ интернационалните кино специалисти, част от екипа на Михаил Менкаджиев и изпълнителния продуцент MVM. Зрителите на bTV ще проследят 170 епизода от комедийната драма през 2018 година. “Със „ Скъпи наследници “ bTV слага нови стандарти в основаването и излъчването на телевизионно кино. Стартирането на местно-продуциран ежедневен сериал от подобен мащаб, с такова качество и завладяваща история е иновация, която подхожда на bTV като водач на ТВ пазара. Със „ Скъпи наследници “ ние ще променим телевизионния пейзаж в интерес на нашите фенове и консуматори “, разяснява Флориан Скала, Главен изпълнителен шеф на bTV Media Group.

Сериалът е подобаващ за гледане на доста платформи. Всеки в България, който обича качественото кино и мощните истории, ще има достъп до него на всички платформи на bTV – в ефир, както и онлайн посредством извънредно гледане преди ефир на Voyo.bg и до 7 дни след ТВ излъчването на безплатната видео платформа btvplus.bg. “Скъпи наследници” споделя историята на огромно, разединено фамилията, насила още веднъж да заживее под един покрив в село Бели Вит, с цел да получи голямото си завещание на стойност 1,2 милиона евро. Деца и внуци би трябвало да живеят под покрива на фамилния патриарх за една година без да напущат селото за повече от 12 часа.

Тези конфликти ще трансформират героите, техните стремежи и правила. Традиции и съвременни трендове срещат новаторски бизнес хрумвания, а полезностите на патриархалното семейство се сблъскват с това на модерното. "Скъпи наследници “ е първият български ефирен сериал, сниман в достоверно село, издигнато особено за задачата, както в Холивуд. Сцени са снимани и в разнообразни градски среди, както и на някои от най-красивите български и международни местоположения. Актьорският екип ще събере някои от най-обичаните и известни артисти, които ще застанат един до друг с новото потомство кино и телевизионни очаквания - Досьо Досев, Цветана Манева, Веселин Калановски, Койна Русева, Филип Аврамов, Искра Донова, Димитър Банекин, Ивана Папазова, Георги Кадурин, Виктория Колева, Вальо Танев, София Бобчева, Антоний Аргиров, Лорина Камбурова, Петко Венелинов, Рая Пеева, Юлиян Петров, Дарин Ангелов и други.

„ Скъпи наследници “ получава поддръжката на доста гост-звезди, някои от които са Саня Жекова, Поли Генова, Графа, Мартен Роберто, Pavell & Venci Venc` и доста други. Месец преди старта на „ Скъпи наследници “ основният артист Орлин Павлов пусна новия си сингъл с видеоклип – „ Още малко “, особено основан за сериала.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР