Най-мащабната българска продукция в областта на телевизионното кино – сериалът

...
Най-мащабната българска продукция в областта на телевизионното кино – сериалът
Коментари Харесай

bTV размазва Нова! Супер сериалът „Скъпи наследници“ тръгва от 15 януари

Най-мащабната българска продукция в региона на телевизионното кино – сериалът „ Скъпи наследници “ – потегля по bTV на 15 януари и ще се излъчва от понеделник до петък от 18 часа.

С този план водещият ТВ канал уголемява праймтайма за феновете си и задава нова наклонност в доставянето на наличие на допустимо най-широката аудитория. С многомилионна инвестиция от страна на bTV „ Скъпи наследници “ се трансформира в най-високобюджетната и качествена ТВ продукция в този род, каквато конкурентната Нова тв няма по какъв начин да предложи. Освен това, сериалът е мултиплатформен и ще може да се гледа както на дребния екран, по този начин и в онлайн каналите на bTV voyo и btvplus.

„ Скъпи наследници “ основан от топ интернационалните кино специалисти, част от екипа на Михаил Менкаджиев и изпълнителния продуцент MVM. Зрителите на bTV ще проследят 170 епизода от комедийната драма през 2018 година, а в нея ще се развихрят героите н а Досьо Досев, Цветана Манева, Веселин Калановски, Койна Русева, Филип Аврамов, Искра Донова, Димитър Банекин, Ивана Папазова, Георги Кадурин, Виктория Колева, Вальо Танев, София Бобчева, Антоний Аргиров, Лорина Камбурова, Петко Венелинов, Рая Пеева, Юлиян Петров, Дарин Ангелов и други. „ Скъпи наследници “ получава поддръжката на доста гост-звезди, някои от които са Саня Жекова, Поли Генова, Графа, Мартен Роберто, Pavell & Venci Venc` и доста други.

„ Скъпи наследници ” споделя историята на огромно, разединено фамилията, насила още веднъж да заживее под един покрив в село Бели Вит, с цел да получи голямото си завещание на стойност 1,2 милиона евро. Деца и внуци би трябвало да живеят под покрива на фамилния патриарх за една година без да напущат селото за повече от 12 часа. Тези конфликти ще трансформират героите, техните стремежи и правила. Традиции и съвременни трендове срещат новаторски бизнес хрумвания, а полезностите на патриархалното семейство се сблъскват с това на модерното.

„ Скъпи наследници “ е първият български ефирен сериал, сниман в достоверно село , издигнато особено за задачата, както в Холивуд. Сцени са снимани и в разнообразни градски среди, както и на някои от най-красивите български и международни местоположения.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР