Най-малкото дете на звездата от OnlyFans Кейти Прайс отново беше

...
Най-малкото дете на звездата от OnlyFans Кейти Прайс отново беше
Коментари Харесай

Дъщерята на Кейти Прайс Бъни е „забранена от TikTok“, след като пренебрегна правилата за възрастово ограничение

Най-малкото дете на звездата от OnlyFans Кейти Прайс още веднъж беше неразрешено от TikTok, откакто подцени разпоредбите на платформата за обществени медии за лица под 13 години.

Бъни Хейлър, най-малкото дете на Кейти и от връзката й с някогашния й брачен партньор Кийрън Хейлър, е единствено на девет години, само че към този момент се е опитвала да бъде в платформата с разнообразни сметки и още веднъж се оказа неразрешена. Най-младата от потомството на Кейти преди този момент е споделяла наличие в акаунт, в това число видеоклипове, на които готви, а също и предаване онлайн, където отговаряше на въпроси за известната си майка.

Решението на Кейти да разреши на своите деца да се причислят към обществените мрежи медийната платформа беше подложена на критика от почитателите и оставянето й да взе участие в личния си акаунт също докара до краткотрайно запрещение на личния й акаунт.

Въпреки ясните насоки за това на каква възраст някой може да сътвори акаунт в TikTok или да се включи в него, Кейти показа Бъни в личния си канал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР