Най-малкото дете на основателя на Apple и създател на най-скъпия

Най-малкото дете на основателя на Apple и създател на най-скъпия ...

Дъщерята на Стив Джобс - Ийв: опитен конен ездач и студент в Станфорд.


Най-малкото дете на основателя на Apple и създател на най-скъпия бранд в света - Стив Джобс - Ийв Джобс, привлича вниманието на светски издания в Щатите със заниманията си и необичайната си красота.

19-годишната Ийв Джобс е постигнала вече доста неща за възрастта си, посочва в материал Business Insider. Тя е опитен конен ездач. Избрана е за Ездач на месеца през март 2017 г. в Show Jumping Hall of Fame, след като се състезава с ездачи от целия свят в Хамптънс, Лексингтън и Кентъки, Канада, както и във Великобритания. 

Освен това Ийв е студентка в Станфордския университет, където се запознават нейните родители и където баща й прави една от най-известните речи пред завършващи студенти в историята. 

Майката на Ийв Лорийн Пауъл-Джобс е милиардер инвеститор в Apple, припомня Business Insider. Семейството днес има богатство на стойност около 20,1 млрд. долара, според американското сп. Форбс.

Ийв е родена през 1998 г. и има две по-големи сестри - Рийд и Ерин. В биографията на Стив Джобс от Уолтър Айзъксън тя е описана като дете, което расте със силна воля и като забавна искра в семейството - човек, който е знаел как да застане равностойно на известния си баща. Айзъксън пише, че Ийв веднъж повикала асистентката на баща си на работа, за да се увери, че "тя е записана в графика му". Самият Стив Джобс я описва като човек с много силна воля, който по думите му някой ден би могъл да управлява компанията или да стане президент на САЩ. 

Майката на Джобс Лорийн купува за нея ранчо с коне за 15 млн. долара в Уелингтън, Флорида, през 2016 г. Там момичето често се състезава и тренира коня си Миси Кларк. Ранчото е дом на 20 коня. "Отне ми дълго време да измисля как да балансирам между приятелите, училище и язденето, но през годините разбрах, че най-добрият начин човек да накара всичко да проработи, е да постави приоритет какво е най-важното за него", казва Ийв в интервю за Upper Echelon Academy през 2016 г. 

Дъщерята на Стив Джобс не е единственият наследник на известен баща, който обича конната езда. С конен спорт се занимават и дъщерята на Майкъл Блумбърг Джорджина, както и Дженифър - дъщерята на Бил Гейтс, както и Джесика - дъщерята на Брус Спрингстийн и Дестри - дъщерята на Стивън Спилбърг. 

Източник: manager.bg