Най-малко трима са загинали при катастрофата на военния хеликоптер в

...
Най-малко трима са загинали при катастрофата на военния хеликоптер в
Коментари Харесай

Става страшно! Най-малко 3 са жертвите от разбилия се край Пловдив хеликоптер

Най-малко трима са починали при злополуката на военния хеликоптер в Крумово, съобщаваTrafficNews.bg. Летателната машина е паднала от височина към 20 метра и се е разрушила край пистата на летището.

Вертолетът, модел Ми-17, незабавно се е възпламенил, а на мястото по думите на очевидка незабавно са пристигнали 6-7 пожарни и коли за спешна помощ.

" Видях по какъв начин пада - стана незабавно, завъртя се и падна. Властите реагираха бързо, пристигнаха седем коли за спешна помощ и шест пожарни ", съобщи пред наш кореспондент жена от Ямбол, която чака майка си да се прибере от Англия.

Три коли за спешна помощ бяха видяни от наш кореспондент да напущат авиобазата с включени сирени. Най-малко три са жертвите, само че към момента не е ясно какъв брой души е имало на борда на хеликоптера и какво е положението на хипотетични оживели.

Пламъците все още са овладени, но регионът е отцепен заради заплаха от гърмеж.

Десетки чакат околните си от Лондон и Бергамо, защото по проект в този час е трябвало да кацнат двата полета. Самолетите обаче са пренасочени поради трагичната злополука.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР