Най-малко трима души са били ранени вчера на международното летище

...
Най-малко трима души са били ранени вчера на международното летище
Коментари Харесай

Трима ранени след стрелба и паника на летище в САЩ

Най-малко трима души са били ранени през вчерашния ден на интернационалното летище " Хартсфийлд-Джаксън ", в Атланта, Съединени американски щати, съобщи CNN. Случайна пукотевица на пасажер по време на рутинната инспекция на багажа преди полет докара до безпорядък на летището и за малко се отрази на естествената му работа.

Тримата ранени са без заплаха за живота, се споделя в изказване на Администрацията по транспортна сигурност. Според източник, осведомен със обстановката, ранените са потърпевши по време на евакуацията . Всички ранени са пълнолетни. Двама са превозени в болница.

Полицията в Атланта по-рано съобщи, че няма данни за потърпевши.

Пътникът, който е стрелял несъзнателно при опит оръжието, което е носил в багажа си да не бъде отнето от управляващите, е съумял да избяга. Летищните чиновници и полицията в Атланта обаче към този момент знаят кой е този човек.
 Стрелба в Колорадо, шестима младежи са ранени
Стрелба в Колорадо, шестима младежи са ранени

Стрелбата е отркита от преминаващ автомобил

Подробности към случая на този стадий не са предоставени.

Припомняме, че това е следващ случай или нахлуване за страната, при които е намесено огнестрелно оръжие. Обичайно, тези случаи още веднъж отварят и дебата за притежаването и потреблението на оръжие.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР