Най-малко три жени и шест деца от американската мормонска общност

...
Най-малко три жени и шест деца от американската мормонска общност
Коментари Харесай

Девет американски граждани убити при атака в Северно Мексико, сред тях 6 деца

Най-малко три дами и шест деца от американската мормонска общественост са били убити при въоръжено нахлуване в Северно Мексико, заяви родственик на жертвите. Предполага се, че убийците са от незаконните банди, свързани с наркокартелите, които работят в граничните със Съединени американски щати региони.

Жертвите са членове на семейството ЛеБарон, обвързвана с разцепила се мормонска общественост, заселила се в Мексико преди няколко десетилетия, означи Би Би Си. Пътували са в ескорт от транспортни средства.

Министърът на сигурността на Мексико Алфонсо Дурасо изрази съмнение, че нападателите са позволили неточност и са нападнали не който са желали.

В щата Сонора в Северно Мексико си съперничат две банди: Ла Линеа, която има връзки с по-големия картел Хуарес, и Лос Чапос, която е част от картела Синалоа.

Членовете на фамилията, са разкрили пред вестник " Ню Йорк Таймс ", че две от убитите деца са на по-малко от година.

Как реагира президентът Тръмп

След всеобщото ликвидиране президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп изрази през днешния ден подготвеност да окаже на Мексико военна помощ в битката с наркокартелите, съобщи Франс прес, на която се базира Българска телеграфна агенция.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР