Най-малко сме искали да скрием дебатите по бюджета от хората.

...
Най-малко сме искали да скрием дебатите по бюджета от хората.
Коментари Харесай

Е. Христов: Когато БСП има вътрешни проблеми тръгват срещу ГЕРБ

" Най-малко сме желали да скрием дебатите по бюджета от хората. Нормално е, когато се приема бюджета на страната да има разногласия, да се работи до късно ", съобщи пред Българска национална телевизия заместник-председателят на Народно събрание и народен представител от ГЕРБ Емил Христов във връзка оБвиненията на Българска социалистическа партия.

" Предложението за " Александър Невски " мина по процедурен ред, комплициране имаше с другото предложоение. Но това не може да стане за единх ден, става дума за сметки и внимателен баланс ", разяснява той даването на бюджета на Конституционен съд от страна на Българска социалистическа партия.

По думите му, няма никакво нарушаване на Конституцията при приемането на бюджета.

" Тръгнахме от доста ниска позиция, само че да отделиш 700 милиона за идната година, които ще останат в хората, това е доста съществено достижение ", сподели още Христов.

" Опозицията има право да се ядосва, само че ние не сме там, с цел да не я ядосваме, а с цел да си вършим работата ", отговори той на въпрос дали е внимателен, с цел да не бъде поискана оставката му.

Според него, никой не се тормози от вота на съмнение и даже вносителите си дават сметка, че е " лекомислен ".

" Колегите от Българска социалистическа партия имат потребност от сближение. Там има напрежение, прави усещане, че когато имат нещо вътрешно за решение потеглят против нас ", разяснява той.

Той отхвърли изказванието, че има договорка " дипломация против парцели " за прекъсването на делата за " Царска Бистрица " и " Врана "./faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР