Най-малко една година е кръшкал Коко Каменаров на съпругата си

...
Най-малко една година е кръшкал Коко Каменаров на съпругата си
Коментари Харесай

Коко Каменаров от една година кръшкал на Радина

Най-малко една година е кръшкал Коко Каменаров на брачната половинка си Радина Червенова, разбра HotArena.

Бившият шеф на Българска национална телевизия и 8 години по-голямата от него Радина от известно време не живеят дружно поради неговата извънбрачна спекулация. Неотдавна се разбра, че зад тила на половинката си Коко е имал връзка с близначката на Гергана Паси - Михаела Калайджиева . В светските среди се шушука, че връзките им датират най-малко от началото на предходната година. 

Още тогава са били засечени на вечеря в първокласен италиански ресторант в столицата. По това време Каменаров към момента беше на най-високия пост в постройката на Сан Стефано 29, а Калайджиева - одеве назначена във висшия мениджърски екип на един от мобилните оператори като основен шеф на отдел " Корпоративна политика ". Кога тъкмо и по какъв начин двамата са се срещнали и залюбили, остава загадка.

Мълви се, че Радина, която предходната година пребори онкологично заболяване, е знаела за изневерите на брачна половинка си. Покрай заболяването си обаче не му обръщала внимание, защото осъзнавала, че най-важното е да оживее, написа Ретро.

" Може да звучи изненадващо, само че аз одобрявам годината, която измина. Обичам провокациите, те ме карат да се усещам жива ", показа Радина. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР