Най-малко един човек е убит, а множество хора са ранени

...
Най-малко един човек е убит, а множество хора са ранени
Коментари Харесай

Поне един убит и много ранени при стрелба в Торонто

Най-малко един човек е погубен, а голям брой хора са ранени при пукотевица в предградие на Торонто. Това заяви районното ръководство на полицията в окръг Пийл, съобщи БГНЕС. До момента няма информация за задържан или обвинен за стрелбата.
Полицаите са извикани на „ Морнинг Стар Драйв “ и „ Дарчел Авеню” малко преди 18:30 ч.местно време в събота. Според локални медии, представени от Спутник, са били създадени най-малко 20 изстрела. Общият брой на жертвите остава незнаен, съгласно районната полиция на Пийл. Полицията твърди, че на местопроизшествието са били изпратени няколко екипа - в това число и тактически екипи.

Според информация на служителите на реда двама младежи са със съществени пострадвания. Те и мъж с лека травма са откарани в болница, до момента в който една жена е с заплаха за живота в травматологичен център.

Канада има доста ниски равнища на принуждение с оръжие, изключително в съпоставяне със съседите си Съединените щати, които не престават да имат максимален брой смъртни случаи от огнестрелно оръжие на глава от популацията от всяка развита страна.

Миналата година две трагични събития шокираха град Торонто. Жена и младо момиче бяха убити, а 13 други бяха ранени при пукотевица през юли 2018 година в квартала на Торонто „ Гъртаун”. През май 2018 година гърмеж избухна пред ресторант в Мисисауга, ранявайки 15 души.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР