Най-малко един човек е безследно изчезнал, а поне шестима други

...
Най-малко един човек е безследно изчезнал, а поне шестима други
Коментари Харесай

Единственият руски самолетоносач пламна по време на ремонт

Най-малко един човек е безследно липсващ, а най-малко шестима други са с разнообразни пострадвания, откакто избухна пожар на борда на съветския авионосен крайцер „ Адмирал Кузнецов “, оповестява „ Нюзру “. Корабът се е намирал в Мурманск за ремонт.

По информация на ТАСС един от ранените служащи от кораборемонтния цех е в тежко положение.

В момента на експлоадирането на пожара на борда е имало над 400 индивида. По предварителни данни пламъците са тръгнали от заваръчни работи в енергоотсека на една от палубите, като тя безусловно е била погълната от пожара. Наложило се е някои от служащите да скачат във водата, с цел да се спасят. Всички те са били извадени бързо.

„ Адмирал Кузнецов “ е на ремонт, откакто взе участие във военната интервенция в Сирия. Тогава той загуби два палубни изтребителя, а при завръщането си в Североморск очевидно димеше мощно, което приказва за механически проблем. По време на ремонта имаше и други произшествия – потопен плаващ док с паднал кран и така нататък

Очакваше се по време на ремонта авионосецът да получи съвременни Противовъздушна отбрана системи, нов мотор и други системи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР