Най-малко две LGBTQ жени са били бити от група мъже

...
Най-малко две LGBTQ жени са били бити от група мъже
Коментари Харесай

Лесбийка и транс жена, бити от група мъже в Маями, видео показва

Най-малко две LGBTQ дами са били бити от група мъже в Маями, демонстрира видео, получено извънредно от NBC Южна Флорида, какво съгласно полицията са следствие като допустимо закононарушение от ненавист.

Инцидентът се е случил в квартал Wynwood в Маями - прочут в целия свят със своите художествени галерии и цветни улични фрески - на 26 ноември, съгласно NBC Южна Флорида, която получи фрагменти от конфликт от една от жертвите тази седмица.

Видеото демонстрира голям брой мъже, които атакуват дамите и техния другар мъж, който съгласно известията се е опитал да се намеси. Жертвите могат да бъдат чути да умоляват нападателите си да спрат и да споделят, че към този момент са се обадили на полицията.

„ Тази група момчета, в действителност, те просто започнаха да ни крещят неща, антилесбийски мнения, като „ Вие сте единствено лесбийки, тъй като не сте получили фактически “, и той употребява нецензурна дума “, сподели една от жертвите, която изиска името й да не бъде оповестено заради боязън от възмездие от нападателите й, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР