Най-малко двама души станаха жертва на поройните дъждове в областите

...
Най-малко двама души станаха жертва на поройните дъждове в областите
Коментари Харесай

Поройни дъждове в Италия, двама души загинаха

Най-малко двама души станаха жертва на поройните дъждове в областите Пиемонте, Лигурия и Ломбардия в Северна Италия, заяви италианската телевизия " Ти Джи ком 24 ", представена от ТАСС.
 БГНЕС
Тялото на таксиметров водач, чиято кола била завлечена от водните потоци, бе открито в региона на Каприата д'Орба. Другата жертва е възрастен мъж, чиято кола се обърнала на хлъзгав път недалече от Страмбино.
 БГНЕС
Департаментът за гражданска отбрана на Италия заяви за евакуацията на близо 130 души в провинция Алесандрия в региона Пиемонте.-->
 Италия наводнения БГНЕС
Началникът на департамента Анджело Борели заяви и положителната вест, че хора, оповестени за изчезнали, са били открити живи.
Flash floods bring havoc and destruction to northern Italy
— Márcio M. Silva (@marciojmsilva) Ситуацията се следи от министъра на вътрешните работи на Италия Лучана Ламорджезе. Областният шеф на Пиемонте Алберто Чирио има намерение да изиска да бъде въведено изключително състояние в региона.
 БГНЕС
Има информация за свлачища, наводнени пътища и спирания на електрозахранването, а в Алесандрия са затворени учебните заведения.
 БГНЕС
Според данни на асоциацията на земеделските производители " Колдирети " за последните 24 часа равнището на водата на една от основните водни артерии на Апенините - река По, се е вдигнало с повече от 3,5 метра.
 БГНЕС
Според в. " Кориере каузи Сера " в градчето Кампо Лигуре в региона Лигурия свлачище е разрушило черква, само че при случая няма потърпевши.
 БГНЕС

 БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР