Най-малко двама души са загинали след масирана руска ракетна атака

...
Най-малко двама души са загинали след масирана руска ракетна атака
Коментари Харесай

Атака с дронове срещу руско летище, двама загинали в Украйна

Най-малко двама души са починали след масирана съветска ракетна офанзива над Киев, оповестяват локалните управляващи. Системите за противовъздушна защита на Украйна са унищожили най-малко 20 ракети и дронове. Въздушна паника имаше в шест украински области.
Прочетете още
Атака с дронове против летище в съветския град Псков. Запалили са се минимум два транспортни самолета Ил-76. Няма жертви. Информацията беше доказана от губернатора на региона.

В битката с пламъците са взели участие близо 60 огнеборци и повече от 20 единици техника. Пожарът е локализиран. Псков се намира на към 600 км от границата с Украйна, по-близо до Естония. Киев и този път не е коментирал офанзивата.

" На летището беше отблъсната офанзива с дронове. Жертви няма. Размерът на вредите се прецизира. Всички служби работят на място. Проведохме оперативно съвещание, набелязахме предпочитаните задания ", съобщи Михаил Ведерников, губернатор на Псковска област.

През целия ден през днешния ден летището в Псков няма да работи. И още от миналата нощ - съветските управляващи настояват, че са потопили 4 катера с към 50 души на борда във водите на Черно море.

Украйна не оповестява сходна информация. В пет съветски региона е имало офанзива и с безпилотни машини, оповестяват локални медии.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР