Най-малко двама души са загинали, а 35 са ранени, когато

...
Най-малко двама души са загинали, а 35 са ранени, когато
Коментари Харесай

Самолетна катастрофа със загинали и ранени в Индия


Най-малко двама души са починали , а 35 са ранени , когато пътнически аероплан на „ Air India “ катастрофира в южния град Кожикод, прочут също и като Каликут, до момента в който е кацал при мощен дъжд, оповестиха от полицията, съобщи БГНЕС.

Самолетът на „ Air India Express “ от Дубай е имал 191 пасажери и екипаж на борда си, когато е прескочил пистата, се споделя в известие на министерството на гражданската авиация. На борда е имало и 10 бебета, оповестява Ройтерс.
„ Ние считаме, че има двама починали и 35 ранени , към момента сме в средата на избавителните старания “, сподели началникът на полицията в региона Абдул Карим. Агенция Франс Прес заяви, че измежду починали те е и водачът.
Фюзелажът на самолета се е разцепил на две, като е прескочил пистата и е паднал в котловина “, оповестиха телевизионни мрежи.
„ Според първичните отчети, избавителните интервенции са завършени и пасажерите са откарани в болница за здравна помощ “, се споделя в известието на Министерството на гражданската авиация. На борда не е имало пожар. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР