Най-малко девет души са загинали след като внезапни наводнения и

...
Най-малко девет души са загинали след като внезапни наводнения и
Коментари Харесай

Наводненията в Ню Йорк и Ню Джърси убиха девет души /снимки/

Най-малко девет души са починали откакто неочаквани наводнения и торнадо поразиха североизточната част на Съединени американски щати, оповестяват локални медии, съобщи "Би Би Си ".
Почти всички линии на метрото в Ню Йорк бяха затворени, а на транспортните средства, които не са за незабавни случаи, беше неразрешено да се движат по пътищата. Много полети и влакове от Ню Йорк и Ню Джърси бяха спрени.
Някои хора са били блокирани в наводнените изби на домовете си, а едно тяло е открито в отвеян от водата автомобил.
Сред жертвите в Ню Йорк е и двегодишно момче.
Губернаторите на Ню Йорк и Ню Джърси оповестиха изключително състояние, а кметът на Ню Йорк Бил де Блазио назова това "историческо метеорологично събитие ".
Националната метеорологична работа на Съединени американски щати разгласи изключително състояние за наводнения в Ню Йорк, Бруклин, Куинс и елементи от Лонг Айлънд и издаде предизвестия за торнадо за елементи от Масачузетс и Роуд Айлънд.
Извънредно състояние за наводнения, за разлика от предизвестието, се афишира в "изключително редки обстановки, когато съществува или скоро ще възникне сериозна опасност за човешкия живот и пагубни вреди от ненадейно наводняване ", декларират от службата.
Екстремното време е породено от остатъците от тропическата стихия "Айда ", която аргументи огромни опустошения в южна Луизиана по-рано тази седмица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР