Най-малко десет души са ранени, а властите приканиха жителите на

...
Най-малко десет души са ранени, а властите приканиха жителите на
Коментари Харесай

Десетки ранени при експлозии и пожари в три градчета край Бостън

Най-малко 10 души са ранени, а управляващите приканиха жителите на три градчета северно от Бостън в щата Масачузетс да се изтеглят, след голям брой детонации и пожари, заяви полицията на щата Масачузетс, представена от Франс прес.
Според локални медии повода е пробив на газопровод поради прекомерно високо налягане. Най-малко една къща е разрушена, съобщи Българска телеграфна агенция.
Спасителните служби са записали 70 пожара, детонации и инспекции за приключване на газ в градчетата Лорънс, Андовър и Северен Андовър. Полицията заяви за пожари в минимум 39 къщи.
Десет души са ранени, двама от тях тежко.
Множество евакуации протичат във всички квартали, където се усеща миризма на газ, заяви в Туитър полицията и добави, че още е рано да се разисква повода за злополуката.
Местните управляващи обаче приканиха жителите, които са клиенти на компанията за природен газ "Колумбия газ ", неотложно да изоставен домовете си.
Същата компания беше съобщила по-рано в уеб страницата си, че прави ремонтни действия по свои газопроводи в редица обитаеми места в щата Масачузетс.
Федералната организация за сигурност на превоза, която проверява и произшествия с тръбопроводи, заяви в Туитър, че изпраща собствен екип на място по-късно през днешния ден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР