Най-малко БСП има полза от война с президента. Това заяви

...
Най-малко БСП има полза от война с президента. Това заяви
Коментари Харесай

Паргов: Дано накрая БСП не плаща „чужди сметки“ за лоши решения

Най-малко Българска социалистическа партия има изгода от война с президента. Това съобщи пред Bulgaria on Air общинският консултант от Българска социалистическа партия Калоян Паргов. Той съобщи, че от прекалено много променливи ще зависи решението на Румен Радев дали може да даде третия мандат на левицата.

„ Настъпваме една и съща мотика два пъти. През 2021 това костваше на Българска социалистическа партия проценти. Сега Българска социалистическа партия се оказа по-разчупена от „ десните чугуни “ – по този начин бях нарекъл „ десните “ през 2019. Демократична България ще преглътнат ли Нинова и Българска социалистическа партия? Има Такъв Народ ще преглътнат ли мандатът да е в Българска социалистическа партия? “, изброи въпросите Пергов.

Той пита и какво прави Българска социалистическа партия в тази компания и подсети за прекрачените „ червени линии “.

Общинарят разкритикува дейностите на България във връзка с газа и гоненето на руснаци.

„ Оказахме се по-големи евроатлантици от папата – и с газа, и с шпионите. Една „ пробна “ страна да види по какъв начин ще реагират руснаците. Беше по-редно Съединени американски щати, Англия, Германия, Франция да създадат първата стъпка. А не с нас да се опитва какво ще стане “, сподели Паргов.

Той изрази опасения, че пред Българска социалистическа партия предстоят тежки месеци и изрази вяра най-после да не се наложи столетницата да заплаща „ непознати сметки “ за неприятни решения.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР