Най-малко 9 тийнейджъри са били ранени след стрелба на следабитуриентско

...
Най-малко 9 тийнейджъри са били ранени след стрелба на следабитуриентско
Коментари Харесай

Стрелба в Тексас, най-малко 9 тийнейджъри са ранени

Най-малко 9 младежи са били ранени след пукотевица на следабитуриентско празненство в Тексас, съгласно управляващите. Нито една от жертвите не е с заплаха за живота.

Инцидентът е станал малко след среднощ в неделя в резиденция на County Road 263, северно от Джаспър, Тексас, съгласно шерифската работа на окръг Джаспър.

„ Това следствие продължава и хората, представляващи интерес, се разпитват “, се споделя в изказване на шерифа в неделя.

Полицията сподели, че е имало към 250 души на празненството, когато е станала стрелбата.

Повечето жертви са били превозени до болница Джаспър Мемориал, а някои са били трансферирани в Christus St. Elizabeth в Бомонт, Тексас, за по-нататъшно лекуване, оповестиха управляващите.

„ Първо желаеме да кажем, че молитвите ни са с ранените рано в неделя сутринта при стрелбата, която се случи северно от града “, се споделя в изказване на учебния регион Джаспър, съгласно филиала на ABC News Тексас KMBT. „ Jasper ISD работи с правоприлагащите органи по всевъзможен метод, с цел да подкрепи тяхното следствие, с цел да изправи тези причинители пред правораздаването. “

Училищният регион добави: „ Тази седмица ще има доста по-голямо наличие на правоприлагащите органи, с цел да се подсигурява сигурността на учениците, както и съветници разполагаем за всички възпитаници, които се нуждаят от тяхната помощ. “

Втора пукотевица е станала в рамките на град Джаспър, заяви полицията в неделя. Министерството сподели, че има допустима връзка сред двете стрелби, само че следствието продължава.

Мотивът за стрелбата не е открит, оповестиха от полицията. Всеки, който има повече информация, се моли да се свърже с шерифския отдел на окръг Джаспър.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР