Най-малко 85 нелегални мигранти бяха заловени днес в северозападния турски

...
Най-малко 85 нелегални мигранти бяха заловени днес в северозападния турски
Коментари Харесай

Стотици нелегални мигранти са заловени от турските сили за сигурност вчера и днес

Най-малко 85 незаконни мигранти бяха хванати през днешния ден в северозападния турски окръг Чанаккале, съобщи Анадолската организация, като се базира на източници от силите за сигурност.

Екипи на бреговата защита, патрулиращи в региона на Айваджък, са забелязали група хора в гумена лодка край крайбрежията на село Бехрамкале. Силите са сигурност са задържали 58 незаконни мигранти, измежду които дами и деца. Всички те са жители на Афганистан и възнамерявали да доближат гръцкия остров Лесбос, съобщи Българска телеграфна агенция.

Също в региона на Айваджък са открити още 27 незаконни мигранти - пакистанци и афганистанци, заяви източник, поискал да остане неизвестен.

Мигрантите са откарани в окръжния център за репатриране.

В. " Хюриет дейли нюз " оповестява, че в събота на разнообразни места в Турция са арестувани към 400 незаконни мигранти.

В непосредственост до границата с България в окръг Къркларели са били задържани 37 иракчани, палестинци, афганистанци и пакистанци. В окръг Одрин са били хванати 129 мигранти от Сомалия, Пакистан, Афганистан, Алжир, Либия, Тунис и Ирак.

В източния окръг Ван били хванати 118 мигранти от Афганистан и Пакистан.

Бреговата защита е засякла група от 43 незаконни мигранти в западния окръг Айдън. В региона на Айваджък в окръг Чанаккале през вчерашния ден са били арестувани 37 незаконни мигранти.

В окръг Елязъг са спрени 22 мигранти от Афганистан и Пакистан, оповестява " Хюриет дейли нюз ". /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР