Най-малко 80 депутати е целтаБившият премиер обеща и нулева миграцияАко

...
Най-малко 80 депутати е целтаБившият премиер обеща и нулева миграцияАко
Коментари Харесай

Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ, от Враца: Еврозона от догодина, ако ГЕРБ доминира в управлението

Най-малко 80 депутати е задачата
Бившият министър председател даде обещание и нулева миграция

Ако хората дадат добър резултат на ГЕРБ, тъй че партията да има преобладаваща роля в бъдещо държавно управление, България ще влезе в еврозоната още от идната година. Това даде обещание на среща със симпатизанти във Враца водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

“Така както преди 3 години вкарахме страната в Европейския банков съюз и чакалнята на еврозоната, в случай че ГЕРБ господства в едно ръководство, мисля, че ще влезем в еврозоната следващата година. Това е политическо решение, защото икономическото към този момент е реализирано преди 3 години ”, сподели той.

Борисов пое ангажимент още - в случай че ГЕРБ е във властта, то акцент ще е и сигурността на границите и битката с незаконната миграция: “Мога да поема ангажимент още веднъж да възстановим защитата на външните граници и да я сведем до положението от преди 3 години на нулева миграция ”.

Партийният водач се възмути от това, че България към момента не е получила полагащите є се милиарди по ПВУ и даде обещание ускорено асимилиране на европарите.



Бившият началник на Народното събрание и лидер на евролистата Росен Желязков на собствен ред укори досегашните “некоалиционни ” сътрудници от ППДБ във водене на “много черна и отрицателна акция ”. “Това е контрапродуктивно и ще се обърне против тях по най-неподходящия метод единствено след няколко седмици ”, сподели Желязков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР