Най-малко 7 души пострадаха от свлачище на плажа Навагио на

...
Най-малко 7 души пострадаха от свлачище на плажа Навагио на
Коментари Харесай

Свлачище пропадна на остров Закинтос, има ранени

Най-малко 7 души пострадаха от свлачище на плажа Навагио на остров Закинтос, една от най-популярните туристически дестинации в Гърция, оповестява Агенция Франс Прес.
" Имаше екот и падна канара, последва я по-голяма канара, а по-късно и други... Преобърнаха се и три лодки ", разяснява свидетел.
Като защитна мярка, управляващите стопират достъпа до плажа, който се намира в подножието на 200-метрова канара и е наличен единствено с лодка.

In front of our eyes a big rock fell down at #navagiobeach! Small boats were capsized and they are talking about missing people. #zakynthos #navagiobeach #rocks #greece #shipwreckbeach pic.twitter.com/iew0WiDgrp
— Nicolaos Kapranos (@NKapranos) 13 септември 2018 година
Жена от Чехия е с контузии в гърба и е трансферирана в болница, оповестява бреговата защита.
Други шест души, в това число две деца, са получили лекуване за леки пострадвания, разяснява чиновник на болничното заведение в Закинтос пред " Ройтерс ", написа News.bg.
Към този миг на плажа има стотици хора, в това число деца, само че няма информация за съществено потърпевши.
Навагио е един от най-популярните плажове на Гърция, като името му е обещано от останките на товарен транспортен съд, затънал там преди близо 40 години. Мястото е желано и от скачащи с и други фенове на рисковите спортове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР