Най-малко 46 души загинаха, след като пътнически автобус с македонска

...
Най-малко 46 души загинаха, след като пътнически автобус с македонска
Коментари Харесай

Огнен ад на АМ “Струма“: 46 жертви при пожар в автобус, сред тях има и деца

Най-малко 46 души починаха, откакто пътнически рейс с македонска регистрация се възпламени на автомагистрала " Струма ", съобщи Нова. Трагичният случай е станал край пернишкото село Боснек в нощта против вторник. Седем души са ранени и са откарани в болница " Пирогов ". Тяхното положение към момента не е ясно.

Няма изясненост каква е повода за случая. По информация досега жертвите са жители на Северна Македония. Сред починалите има общо 12 малолетни, измежду тях - 5 малолетни.

" Голяма покруса се е случила. Информирали сме персонално президента Радев и министър председател Янев. Тепърва ще се обясняват причиуните за случая, не знаем дали са наши жители. Подготвят се екипи. Жалкото е, че има е и деца. Болката е огромна, съболезнавания на фамилиите на зигиналите ", съобщи министър председателят на Македония на Зоран Зоев.

По негова информация автъобусът се прибирал от екскурзия в Инстанбул.

От Агенция " Пътна инфраструктура " оповестиха, че придвижването по аутобана в сектора от пътен възел " Даскалово " до пътен възел " Долна Диканя " е лимитирано в двете направления.

Обходният маршрут е: пътен възел " Долна Диканя " - път III-627 - Радомир, и път I-6 до пътен възел " Даскалово ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР