Най-малко 40 души са ранени при мощно земетресение, ударило Северно

...
Най-малко 40 души са ранени при мощно земетресение, ударило Северно
Коментари Харесай

Силно земетресение в Перу, над 40 души са ранени

Най-малко 40 души са ранени при мощно земетресение, блъснало Северно Перу, на границата с Еквадор.

Според данните, в болничното заведение в Сулане са настанени 35 души, а трима души, в това число една бременна жена, са съществено ранени при разрушаването на постройка.
 Заплаха от цунами в Аляска поради мощно земетресение от 8,1 степен Заплаха от цунами в Аляска поради мощно земетресение от 8,1 степен
Заплаха от цунами оповестиха в Аляска поради мощно земетресение от 8,1 степен, блъснало крайбрежията ѝ, заяви РИА Новости. Земетресението е...

в районната столица Пиура, а президентът Педро Кастильо напусна боен церемониал в Лима във връзка 200-годишнината от Декларацията за самостоятелност и отпътува за мястото на бедствието, оповестиха от кабинета му.

Епицентърът на земетресението с магнитуд 6,1 и на дълбочина 36 километра, е близо до град Сулане, сътобщиха от Перуанския сеизмологичен център.

Агенцията за гражданска отбрана заяви, че 187 къщи са развалени при земетресението, шест от които към този момент не могат да се употребяват за жилища, а трусът се е усетил в елементи от района, както и в прилежащ Еквадор.

Перу се намира в с към 128 настоящи вулкана, най-силната сеизмична интензивност в света и приблизително с към 200 трусове годишно.
 Силно земетресение в Индонезия Силно земетресение в Индонезия
Земетресение с магнитуд 5,7 е записано край крайбрежията на индонезийския остров Сулавеси, заяви Геоложката работа на Съединени американски щати. Земният т...

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР