Най-малко 3 са смъртните заплахи, които шоуменът Слави Трифонов е

...
Най-малко 3 са смъртните заплахи, които шоуменът Слави Трифонов е
Коментари Харесай

Слави с поне 3 смъртни заплахи!

Най-малко 3 са смъртните закани, които шоуменът Слави Трифонов е получавал до момента. Това разкриха пред „ Галерия “ източници, близки до тв водещия след следващата опасност против него.

Миналата седмица, точно на Свети Валентин, 42-годишният Рейхан Мехмедов се обажда на тел. 112, разкривайки желанията си да убие Слави Трифонов.

Пред оператора мъжът изяснява, че преди 8 години на 1 март шоуменът му е нанесъл щета, без да прецизира каква. За да си отмъсти, Рейхан заплашил, че на 1 март 2018 година ще „ заколи “ тв водещия в НДК.

 

Обаждането е направено от телефон в пощата на гр. Стражица и единствено час по-късно Мехмедов е арестуван. Установено е, че лицето има психологични отклонения и е настанен за лекуване в психиатрията в село Церова Кория.

От „ Шоуто на Слави “ увериха, че на 1 март предаването ще се излъчи по график и нямат терзания след заканите.

„ Мислите ли, че 7 бодигардове без причина пазят Слави? Още преди 20 години получи първата си сериозна смъртна опасност като продуцент на „ Хъшове “. След това знаем сигурно за още една, отпреди няколко години, а тази е третата. За какъв брой още Дългия си мълчи, не е ясно “, разясниха близки до Трифонов. В редакцията на „ Шоуто на Слави “ се получавали писма от всевъзможни откачалки, като един път даже имали сигнал за бомба в студиото.

Първата опасност Дългия получава малко след излъчването на пилотния епизод на „ Хъшове “ по Българска национална телевизия през далечната 1998 година Втори нямаше, защото предаването бе свалено поради острите рецензии против държавното управление на Жан Виденов. Не е ясно кой е създателят на заканите, само че от този момент гардовете на Слави се удвояват.

 

„ Преди няколко години Трифонов получи още една опасност за ликвидиране. Възможно е да е била отново от някой умопобъркан. Слави към този момент даже не обръща внимание на сходни заплашванията, трансфораха се в всекидневие “, клатят глава осведомени.

Днес защитата на Дългия се състои от 7 главорези, всичките минали през системата на Министерство на вътрешните работи. Неговите „ сътрудници “, както самичък ги назовава, са се потвърдили като положителни гардове на известни политици и предприемачи. На обществени събития Слави се движи с конвой от два джипа, а в всекидневието е придружаван единствено от един бодигард, плюс водача.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР