Най-малко 260 тела на посетители на музикалния фестивал Nature Party

...
Най-малко 260 тела на посетители на музикалния фестивал Nature Party
Коментари Харесай

Ужасът на музикалния фестивал в Израел, побран в едно видео

Най-малко 260 тела на гости на музикалния фестивал Nature Party бяха открити в Южен Израел след нахлуване на Хамас, заяви каналът i24, съобщи 
Прочетете още
Освен това по време на нападението против фестивала бойци на Хамас отвлякоха към 10 девойки. Общо към 130 души са изчезнали вследствие на екстремисткото нахлуване против фестивала.

Както споделиха оживели гости на фестивала, след офанзивата на бойците те видяха огромен брой убити и ранени.

Една от посетителите на събитието Ghibli сподели пред CNN, че е избягала от мястото на нападението и е била избавена, като е съумяла да се качи в минаваща около нея кола.

Фестивалът се организира в пустинята в община Рейм на 6-7 октомври покрай град Офаким. Тази зона се намира покрай границата с линията Газа. Нападението е осъществено в събота сутринта. Участничка във фестивала на мира, нападнат от Хамас, пусна сборно видео от кошмара, претърпян от присъстващите. 



Седмици наред разчувствани меломани чакаха с неспокойствие фестивала Supernova, който се организира в пустинята в Южен Израел, с цел да съвпадне с еврейския фестивал Сукот.

„ Дойде моментът, когато цялото семейство още веднъж ще се събере “, написаха уредниците в обществените мрежи преди началото му. " И какво развлечение ще бъде! ”

Само часове по-късно страниците на събитието в обществените мрежи към този момент са наводнени с обезверени хора, които се пробват да намерят близки. Това се случва, откакто палестински екстремисти нахлуха във фестивала и откриха огън като част от голяма изненадваща офанзива против Израел.

Да напомним, че придвижването Хамас извърши ракетни офанзиви на израелска територия, след което на 7 октомври 2023 година бойците оповестиха война на страната.

Според израелския министър председател Бенямин Нетаняху може да се приказва за пълномащабна война.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР