Най-малко 26 души пострадаха при три катастрофи, станали рано сутринта

...
Най-малко 26 души пострадаха при три катастрофи, станали рано сутринта
Коментари Харесай

Най-малко 26 са пострадалите от катастрофата на ''Тракия''

Най-малко 26 души пострадаха при три произшествия, станали рано сутринта в една и съща права на Автомагистрала „ Тракия “ – на 45-ия – 47-мия км, сред Траянови врата и разклона Мухово – Костенец, заяви БТВ.

В едната злополука са взели участие над 40 автомобила. Според водачите в този миг видимостта е била 1 – 2 метра поради мъгла и пушек от запалилото се преди дни бунище край Ихтиман. Две от злополуките са станали в платното към Бургас, а третата – в платното към София.При една от злополуките кола се е врязала в тежкотоварен камион с македонска регистрация, а по-късно в тях се блъснал още един тир, този път – с пловдивски номера.

Съвсем покрай местопроизшествието са станали още две верижни произшествия – в двете платна на автомагистралата. В тях са взели участие към 40 автомобила, включително рейс и микробус. Пострадалите бяха откарани в разнообразни лечебни заведения в София.14 души са настанени в „ Св. Анна “, като двама от тях са с заплаха за живота и ще бъдат оперирани през днешния ден. Сред ранените има сръбски жители, в това число две деца.

В „ Пирогов “ са признати четирима пациенти. Една жена е с заплаха за живота, тя към този момент е оперирана. Втора жена с политравма е с относителна заплаха. Там са настанени и двегодишно дете и 16-годишната му майка.Останалите потърпевши са откарани в ИСУЛ, „ Софиямед “ и „ Токуда “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР