Най-малко 20 кули за мобилни комуникации във Великобритания са били

...
Най-малко 20 кули за мобилни комуникации във Великобритания са били
Коментари Харесай

20 кули за мобилни комуникации са били унищожени във Великобритания

Най-малко 20 кули за мобилни връзки във Англия са били развалени през последните няколко дни. Вестник „ Гардиан “ заяви, базирайки се на източници от промишлеността и от държавното управление, че актовете на вандализъм са породени от известна доктрина на конспирацията, съгласно която разпространяването на ковид може да бъде обвързвано с 5G мрежите.

Според обявата, вандали са запалили предишния четвъртък кула в Бирмингам и от този момент броят на сходни закононарушения се усилва. Значителен брой от тях са осъществени в Ливърпул. На множеството подпалени или развалени по различен метод кули, устройства за поддържане на 5G мрежи към момента не са конфигурирани, обаче е развалено 3G и 4G съоръжение.

Според „ Гардиан “, неотдавна Facebook голям брой пъти е трябвало да изтрива страници, които разгласяват апели за увреждане на кули за клетъчни връзки. Представителите на обществените мрежи скоро ще се срещнат с държавното управление в Лондон, с цел да намерят метод да спрат публикуването на погрешна информация за 5G мрежите.

От своя страна групата на най-големите мобилни оператори в Обединеното кралство изпрати отворено писмо до клиентите си, в което акцентира, че няма никакви научни доказателства за връзка сред 5G и ковид.

Не се прецизира по какъв начин тъкмо, съгласно потребителите на интернет, 5G мрежите могат да допринесат за разпространяването на инфекцията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР