Най-малко 18 души загинаха, а други 25 бяха ранени при

...
Най-малко 18 души загинаха, а други 25 бяха ранени при
Коментари Харесай

Десетки жертви на тежка катастрофа в Пакистан, в Афганистан убиха войници на НАТО

Най-малко 18 души починаха, а други 25 бяха ранени при конфликта сред пътнически рейс и петролна цистерна в северозападната част на Пакистан, оповестява БГНЕС. 9 от потърпевшите са в тежко положение.
Автобусът пътувал към южния пристанищен град Карачи с 48 пасажери. Инцидентът станал на еднолентов път край Кохат. Двете транспортни средства се движели едно против друго и злополуката станала поради отнето преимущество. Цистерната била цялостна със недопечен нефт, който за благополучие не се възпламенил при конфликта.
Пакистан държи върха за едни от най-тежките пътни произшествия в света. Голяма част от злополуките се дължат на неприятните пътища, не добре поддържаните транспортни средства и безразсъдното шофиране.
Междувременно атентатор-самоубиец умъртви трима задгранични военни при офанзива против патрул в Източен Афганистан, оповестиха от централата на НАТО, представени от Агенция Франс Прес.
Американски боен и двама афганистански бойци са ранени, се показва в официално съобщение на Пентагона, без да се прецизира националността на жертвите при нападението.
Снимка: Архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР