Най-малко 18 души бяха ранени при руски удар срещу украинския

...
Най-малко 18 души бяха ранени при руски удар срещу украинския
Коментари Харесай

Най-малко 18 са ранени при руски удар по Николаев, нови удари в Одеса

Най-малко 18 души бяха ранени при съветски удар против украинския пристанищен град Николаев в четвъртък, съобщи регионалният шеф Виталий Ким, до момента в който управляващите в Одеса оповестиха за нови удари в района, съобщи " Ройтерс ".

Напрежението към черноморските пристанища на Украйна ескалира, откакто Русия предизвести, че корабите, които плават към тях от четвъртък,, вследствие на отдръпването на Москва от договорката, осигуряваща безвредното прекосяване на украинското зърно.

Триетажна жилищна постройка беше ударена в центъра на град Николаев и службите за незабавна помощ избавиха двама души отдолу под руините, написа Ким в " Телеграм ".

 Защо Русия удря пристанищата на Украйна след края на зърнената договорка Защо Русия удря пристанищата на Украйна след края на зърнената договорка

Той беше написал по-рано, че има починали, само че не даде повече информация в идващите известия.

Говорителят на администрацията на Одеса Серхей Братчук съобщи, че двама души са били приети в болница след удар по Одеса, който е нанесъл провали по постройка и е предизвикал пожар.

Съобщава се за още един удар отвън града, написа Братчук в " Телеграм ".Междувременно поставеният от Русия началник Сергей Аксьонов заяви, че един човек бе погубен и четири административни здания са били развалени при украински удар с дрон в Крим.

По думите на Аксьонов офанзивата е била осъществена в северозападната част на полуострова.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР