Най-малко 116 души в Индия и Непал са загинали, отнесени

...
Най-малко 116 души в Индия и Непал са загинали, отнесени
Коментари Харесай

Огромен брой жертви на наводненията в Индия и Непал

Най-малко 116 души в Индия и Непал са починали, отнесени от наводнения и свлачища, след проливни дъждове през последните дни. Десетки хора са в неопределеност, сочат нови данни, огласени през днешния ден от управляващите, съобщи Франс прес.

В Индия, в северния щат Утаракханд през последните дни са починали 46 души, а 11 са изчезнали. В южния щат Керала смъртните случаи са 39. Най-малко 30 от жертвите са починали през вчерашния ден сутринта при седем обособени случая в най-тежко засегнатия окръг Наинитал, в щата Утаракханд, след поредност от свлачища и сривания на инфраструктурни обекти, провокирани от огромно наводняване, съобщи Dariknews.bg.

Хумкала Пандей, претрупан от държавното управление на Непал с ръководството на рецесии, съобщи: " През последните три дни наводненията и мощните дъждове... убиха 31 души в цялата страна. 43 души са регистрирани като безследно изчезнали. " Данните не са дефинитивни - на доста места в Непал към момента вали и броят на жертвите може да нарасне, предизвести той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР