Най-малко 11 индийски работникаа са били премазани до смърт при

...
Най-малко 11 индийски работникаа са били премазани до смърт при
Коментари Харесай

Товарен кран премаза 11 работника в индийска корабостроителница

Най-малко 11 индийски работникаа са били премазани до гибел при рухване на товарен кран в държавна корабостроителница в южния индийски щат Андра Прадеш, заяви полицията, представена от ДПА.
Работниците провеждали тествания за товароподемността му, когато наскоро закупеният кран рухнал, посочи полицейски източник. Десетима са починали на място, а един ранен е откаран в болница, като по-късно е умрял от раните си.
Във видеоклип от 8 секунди, публикуван по медийни осведомителни канали, се вижда по какъв начин жълтият кран с тегло 75 тона пада в корабостроителницата "Хиндустан шипярд лимитид " (Hindustan Shipyard limited), а към мястото летят коли за спешна помощ и полицейски коли.
Засега не е ясно за какво е паднал кранът, само че са в ход следствия по случая. Освен със градеж и корабни поправки, държавната корабостроителница се занимава със строителство на подводници, както и с планиране и създаване на обекти по крайбрежието и във водата.
В пристанищния град Вишакхапатнам през последните месеци имаше няколко промишлени случая, в това число приключване на газ в ръководен от южнокорейци цех за пластмаси през май. Тогава починаха 15 души.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР