Най-малко 10 жертви и още близо 30 пострадали, след като

...
Най-малко 10 жертви и още близо 30 пострадали, след като
Коментари Харесай

Автобус със сватбари, има много загинали

Най-малко 10 жертви и още близо 30 потърпевши, откакто при тежък случай брачен рейс в Австралия се прекатурна. Двама души са били превозени с медицински хеликоптер, още трима са в тежко положение.

Катастрофата е станала към среднощ локално време. Пътниците се прибирали от сватбеното празненство в локално шато, когато 58-годишният водач изгубил надзор над транспортното средство и рейсът изхвърчал от пътя. Той не е претърпял тежки пострадвания и е бил задържан малко след случая, заяви полицията.

Местните управляващи оповестиха, че броят на починалите може да нарасне, защото се притесняват, че под рейса може да има заклещени хора.

„ Към този миг рейсът към момента е встрани и следва да бъде изправен. Има хора, които са в доста тежко положение в болничното заведение и за жал, чакаме, че броят на починалите може да се усили. На този стадий е доказано за 10 починали, а 25 души са откарани в лечебно заведение с разнообразни пострадвания. Шофьорът на рейса - 58-годишен мъж, мина наложителни прегледи и проучвания и сега е в полицейското ръководство ”, съобщи Трейси Чапман, заместник-комисар на щата Нов Южен Уелс.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР