Най-малкият син от клана Стораро е бил спипан да пее

...
Най-малкият син от клана Стораро е бил спипан да пее
Коментари Харесай

Емрах Стораро ще излети от „Пайнер“? Митко Димитров го спипал да пее на черно

Най-малкият наследник от клана Стораро е бил хванат да пее на черно от шефа си инж. Митко Димитров, началник на музикална компания „ Пайнер “, научи HotArena.

Емрах е едвам на 17 години, само че още занапред се е изхитрил да не регистрира всичките си изяви. Младият артист почнал самичък да си уговаря част от изявите, само че без да уведоми шефа си къде ще извие глас. България е дребна и зложелатели дебнат отвред. Така неофициалните изяви на най-младия Стораро преди да бъде оповестено изключителното състояние стигнали до ушите на инж. Митко Димитров, който буен от наглата постъпка на малолетния младеж и грубото нарушение на контракта му с музикална компания „ Пайнер ".

Емрах приемал участия за частни празненства без да уведоми  фирмата продуцент.

Той получил хиляди левове възнаграждения, без да заплати дължимата комисионна на „ Пайнер ". Отделно не заявил нито лев доходи пред Национална агенция за приходите, пеейки на черно. Схемата на Емрах обаче не сработила дълго и той бързо бил хванат в крачка в средата на февруари. „ Баща му Тони не смее да прави такива неща в ‚Диапазон Рекърдс “, които са му продуценти, само че дребният самосиндикално решил да мами Пайнера “, разясняват в чалга средите. Според наш източник, най-малката издънка на клана Стораро е осъдена от музикалните си продуценти със солена санкция и предизвестие, че в случай че това се повтори, той ще бъде изпъден от „ Пайнер “.

Емрах подписа контракт с димитровградската компания преди две години. Неговият брат Фики започва своята публична певческа кариера също в „ Пайнер “, само че през 2013 г.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР