Най-малките бургазлийчета ще покажат, че вече имат компютърни познания. Обучението

...
Най-малките бургазлийчета ще покажат, че вече имат компютърни познания. Обучението
Коментари Харесай

Деца от Бургас ще участват в състезание с помощта на таблети

Най-малките бургазлийчета ще покажат, че към този момент имат компютърни знания. Обучението стартира преди три години в детските градини. 20 от учащите се по програмата ще вземат участие във виртуалните надпревари. Те ще се проведат на 24 февруари в Спортна зала " Младост ".
Заниманията и игрите на децата по време на празника ще се правят със модерни механически средства, като мултимедия, интерактивни дъски и таблети. Отговорите на дилемите са от областите - околен свят, български и британски език, математика. През цялото време герои от приказки ще оказват помощ на участниците, които ще бъдат над 300 души.
Родителите и всички в залата ще могат да следят надпреварата, което ще се излъчва онлайн на специфичен екран. В някои от последните игри ще се включат и родителите на малчуганите.
Освен да покаже какво са научили децата в региона на компютрите, детският празник цели да се премине към идващия план на община Бургас. По него към 100 класни стаи за първокласниците ще получат интерактивни дъски с опция за потребление на електронни учебници и електронен дневник.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР