Най-малката преставителка на ансамбъла по художествена гимнастика на България -

...
Най-малката преставителка на ансамбъла по художествена гимнастика на България -
Коментари Харесай

Разтърсващото писмо, което едно от златните момичета прати до майка си

Най-малката преставителка на ансамбъла по художествена гимнастика на България - Стефани Кирякова, е мина през тежък и доста, доста прочувствен миг. Два дни откакто тя беше част от тима, спечелил златен орден с осъществяването си на 5 обръча, тя персонално разки за трагичен миг, сполетял я директно преди Световното състезание. Оказа се, че нейната майка е получила инсулт и е в тежко положение, само че тя не е желала да остави тима в този по този начин тежък за фамилията ѝ миг.
" Няколко седмици преди международното състезание майка ми получи инсулт, заради който загуби говора си и не може да движи дясната си ръка. Когато научих новината, целият ми свят се прекатурна... ", призна международна шампионка с ансамбъла от планетарния шампионат, който се организира в София.
Тя " изля душата си " с обява във Facebook, озаглавена " Писмо до мама ". Ето и цялата история през очите на международната шампионка:

Скъпа мамо, желаех да дойда при теб в този сложен миг, толкоз доста желаех да се върна в Бургас. Исках да бъда в болничното заведение при теб, да хвана ръката ти и да ти кажа, че всичко ще се оправи. Но нямаше по какъв начин да оставя тима и знаех, че ти също не го искаш. Предстоеше ни най-важното съревнование, за което работихме толкоз доста. Беше ми извънредно тежко да продължа да упражнявам, когато знаех, че си болна. С всички сили се пробвах да не мисля за това, тъй като не желаех да скапвам тренировките.
Понякога успявах да сдържа страстите си, от време на време - не. Но хората към мен ми бяха голяма поддръжка през цялото това време. Целият ми отбор, девойките, които са повече от семейство за мен не ме оставиха нито за момент. Получих голямо схващане от нашите треньори Весела Димитрова и Михаела Маевска. В тези най-трудни за мен дни взех решение, че ще играя на Световното поради теб, мамо! Не единствено ще играя, само че дадох обещание пред Бог, че ще печеля златен орден и ще стана международна шампионка! Когато с девойките го направихме и се качихме на най-високото ходило си спомних по какъв начин... ЦЯЛОТО ПИСМО ПРОЧЕТЕТЕ ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР