Най-малката дъщеря на легендарния тв режисьор Хачо Бояджиев се е

...
Най-малката дъщеря на легендарния тв режисьор Хачо Бояджиев се е
Коментари Харесай

Дъщерята на Хачо Бояджиев с тайна сватба - slava.bg

Най-малката щерка на именития тв режисьор Хачо Бояджиев се е омъжила скрито за млад и широкоплещест руснак. За събитието призна самата тя, публикувайки тяхна обща фотография, на която демонстрират пръстените си, разбра HotArena.

Мария-Луиза, която е единственото законно дете на Бояджиев, срещнала любовта в Москва, където в действителност от години живее. За зетя на починалия Хачо не се знае нищо, като се изключи че е от съветски генезис.

Преди да се влюби и омъжи за него, Мария имаше връзка с наш рапър, с който бяха дружно малко повече от 2 години, само че пътищата им се разделиха. В Русия наследничката на тв легендата се устоя като актьор на свободна процедура. Всестранно развитата Мария е по едно и също време оперна певица, актриса и модел и се радва на забележителна кариера в съветската столица.

Мария-Луиза е дете от втория брак на Хачо Бояджиев – с актрисата Елена Маркова. Той се дами за нея малко откакто тя се развежда с първия си брачен партньор. По това време се оказва, че Елена Маркова е бременна от режисьора. Бракът им обаче съществува едвам четири дни.

Докато Мария-Луиза пораства, Хачо Бояджиев не демонстрира чак подобен интерес към щерка си. Плаща издръжката ѝ, само че не я вижда постоянно. Талантливото момиче прекарва дните си най-много в компанията на баба си в аристократичния ѝ апартамент край Руски монумент.

След гибелта на татко си през 2012 година Мария не пожела да приема съболезнования нито персонално, нито в профила си в обществената мрежа фейсбук, където триеше всяка обява, пробвайки се да избегне новината за кончината на баща си. На погребението също не се появи, а по-късно разгласи, че не желае да знае какви парцели е оставил Хачо и дали тя ще наследи нещо от тях.

За Бояджиев се твърди, че има общо 7 дъщери, всичките с разнообразни майки. За 3 от тях приживе той приказва публично. Това са Цвета, Михаела и най-малката измежду всички – Мария-Луиза, написа Телеграф.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР