Най-малката дъщеря на легендарния тв режисьор Хачо Бояджиев е на

...
Най-малката дъщеря на легендарния тв режисьор Хачо Бояджиев е на
Коментари Харесай

Седмата дъщеря на легендарен наш ТВ режисьор на крачка от кардинална промяна в живота си?

 Най-малката щерка на именития тв режисьор Хачо Бояджиев е на път да мине под венчилото с наш рапър. Мария-Луиза, която е единственото законно дете на Бояджиев, от 2016 година изживява бурна обич с изпълнителя Борислав Серафимов –SplitKid. 

Самата тя също има музикален гений и части в хип-хоп стилистиката, само че за тазгодишния 9 май изненада публиката с нейна версия на паметната съветска ария " Нам потребност одна победа “, която за пръв път излиза през 1970 година дружно с кино лентата " Белорусский вокзал “. 

Мария-Луиза е дете от втория брак на Хачо Бояджиев – с актрисата Елена Маркова. Той се дами за нея малко откакто тя се развежда с първия си брачен партньор. По това време се оказва, че Елена е бременна от режисьора. Бракът им обаче съществува едвам четири дни. Докато Мария-Луиза пораства, Хачо Бояджиев не демонстрира чак подобен интерес към нея. Плаща издръжката й, само че не я вижда постоянно, писа  " Ретро “.

След гибелта на татко си през 2012 година Мария не пожела да приема съболезнования както персонално, по този начин и в профилите си в обществената мрежа Facebook, където триеше всяка обява. На погребението също не се появи, а по-късно разгласи, че не желае да знае какви парцели е оставил Хачо и дали ще наследи нещо от тях.

За Бояджиев се твърди, че има общо 7 дъщери, всичките от разнообразни майки. Публично той е приказвал единствено за три от тях – Цвета, Михаела и Мария-Луиза. Мария-Луиза е приключила музикална акдемия " Панчо Владигеров “ с оперно пеене, а предходната година отпътувала за Русия, където записала магистратура. Засега се колебаела дали да остане там, или да се върне у нас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР