Най-лошото за България ще са избори 2в1 наесен. Затова предупреди

...
Най-лошото за България ще са избори 2в1 наесен. Затова предупреди
Коментари Харесай

Избори 2в1 ще опорочат местната власт според Йотова

" Най-лошото за България ще са избори 2в1 наесен ". Затова предизвести вицепрезидентът Илияна Йотова в отговор на въпрос на News.bg. Тя взе присъединяване в представянето на националния доклад на Националното бюро по правна помощ в Съдебната палата.

Според нея, в случай че има избори 2в1 наесен, ще се опорочат изборите за локална власт, а тя е единствената след президентската институция, постоянна власт в страната. Иначе Илияна Йотова е оптимист, че след предварителните парламентарни избори на 2 април ще бъде формирано държавно управление.

Йотова разяснява и извършения   " Това, което се случи на конгреса на Българска социалистическа партия не съм си го представяла и в най-тревожните сънища. За първи път Българска социалистическа партия бе изправена пред един конгрес, в който няма никакво значение какви документи се одобряват, а цялата пара излезе в борбата сред разнообразни групи на Българска социалистическа партия. Това в навечерието на изборите е освен тъжно, само че е обезпокоително и рисково, тъй като без сериозна и постоянна левица в условия на рецесия няма да бъдат положителни резултати за всички нас ", посочи вицепрезидентът.

От през вчерашния ден има поръчка и за само че нека хората, които не харесват това, което се случва в Българска социалистическа партия, да имат опция, сподели тя.
 Йотова чака описът по
Йотова чака описът по " Магнитски " да набъбва

Вицепрезидентът се надява след изборите едно устойчиво мнозинство
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР