Най-лошото коп*ле в ММА е готов да се бие и

...
Най-лошото коп*ле в ММА е готов да се бие и
Коментари Харесай

Хорхе Масвидал иска да пребие Камару Усман

Най-лошото коп*ле в ММА е подготвен да се бие и към този момент е направил своя избор за бъдещи противници. Хорхе Масвидал желае да прибере огромните пари и да се изправи против Конър Макгрегър. За негово страдание Дейна Уайт няма интерес към борба сред двамата и Хорхе ще би трябвало да се задоволи с Камару Усман. Масвидал споделя, че въобще не харесва безспорния първенец и ще изпита наслаждение, в случай че му размаже физиономията. Усман съумя да вбеси Хорхе, тъй като стартира да се прави, че не го познава. " Gamebred " e по-известен отвсякога и се закани, че ще покръсти Усман в клетката.

Ето какво още показа най-лошото копеле пред Ейриъл Хелуани:

" Ще прибера доста по-голям чек от борба против Макгрегър. Ако гледаме нещата от персонална позиция, то тогава клоня към Усман. Искам да му размажа физиономията и това ще ми хареса. Ще се веселя като дете на подаръците си по време на Коледа, в случай че покръстя Усман. Има нещо във физономията на това момче, което не ми харесва и не мога да претърпявам. Не ми харесва неговото поведение.
Прави се, че не ме познава, а аз върша това от 16 години. Аз съм войник на годината и се удрям в неговата категория. Трябва да си доста малоумен трол, с цел да казваш, че не ме познаваш. Този човек няма лична същина. Той има 17 разнообразни същности и никоя от тях не е направена за малкия екран. Искам да му сритам задника ", сподели Масвидал.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР