Най-лошото е, че този инсталиран фалшив политически „борец“ срещу Статуквото

...
Най-лошото е, че този инсталиран фалшив политически „борец“ срещу Статуквото
Коментари Харесай

Да запазим Корал: Като министър и премиер Петков уреди Лена Бориславова с договор за 15 000 лв.

" Най-лошото е, че този конфигуриран подправен политически „ герой “ против Статуквото отвлича и заблуждава публичната воля за бъдеща ефикасна опозиция против откритата незаконна и порочна система. С интерес следим непрекъснатото натрапване от страна на Кирил Петков за това дали и какъв брой финанси има сдружението. Непристойните квалификации по отношение на нашето съдружие и негови членове, тиражирани от Петков и почитателите му в общественото пространство са една неетична изпреварваща защитна тактика. " Това гласи част от формалната позиция на Сдружение " Да запазим Корал ".

" Отчаян опит да бъде омаловажена ролята на юрист Лена Бориславова, която е основала и употребила неистинско пълномощие с погрешно наличие от името на ръководителя на Сдружението и с него е съставила още ред подправени документи, с които да обслужи Кирил Петков и самата себе си след това. Защитната теза би била, че нарушаването е маловажно, тъй като няма настъпили финансови вреди. Това изрично не е дава отговор на истината, тъй като финансите на сдружението не са нарушени, само че несъмнено с документната машинация е осъществено материално облагодетелстване от страна на Кирил Петков като министър и министър-председател и на самата Лена Бориславова, като бенефициент на извънредно преференциален контракт за 15 000 лева на месец, обезпечен от Петков с държавната банка ББР. Това е за сметка на държавния бюджет и съставлява несъмнено огромен веществен интерес, без да имаме поради спомагателните облаги, обезпечени от позиционирането в най-висшите равнища на държавната власт. За последното ще би трябвало да се произнесат съответните институции, след изцяло изследване, анализиране и следствие на дейностите на Петков като министър и министър председател. "

" Спекулирането и подаването на погрешна или подвеждаща информация по отношение на финансовото положение, на която и да е организация, не съставлява мотив за омаловажаване или принизяване до незначителност на дейностите, подхванати от съответната организация по отношение на разобличаването на злоупотреби или измами, осъществени от трети лица във връзка с самата организация или в ущърб на обществото. Явно би трябвало да напомним, че неправителствените организации нямат за цел трупане на капитал, а работят в полза на обществото. Ние влагаме в нея целия си интелектуален, физически и персонален финансов запас. Сдружението няма отговорности към бюджета и извършва административните си отговорности. "
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР