Най-лошият вариант за страната е да не бъде формирано редовно

...
Най-лошият вариант за страната е да не бъде формирано редовно
Коментари Харесай

Кутев: Ще има правителство още с първия мандат на ИТН |

Най-лошият вид за страната е да не бъде образувано постоянно държавно управление. Аз обаче съм оптимист и считам, че такова ще има още с първия връчен мандат на „ ИТН ”. Това би било най-хубавата алтернатива за България ”.

Това съобщи представителят на служебното държавно управление от Българска социалистическа партия Антон Кутев. Той прибавя, че цялото служебно държавно управление мощно се надява България да има работещ кабинет.

„ Не мога да кажа дали в него ще има министри от служебния кабинет. Това е решение на партията, която води. Трябва обаче да има последователност и някои неща би трябвало да продължат ”, сподели Кутев.

Щом имаме рецесия, значи има неточност, разяснява Кутев протичащото се в Пирогов. Имаше неточност в връзката. На хората трябваше да бъде обяснено какво се случва. Ние освободихме Балтов и едвам по-късно обяснихме за какво. Аз обаче считам, че основанията са задоволително ясни. Ревизията от НЗОК демонстрира, че там има корист със средства. Друг е въпросът дали това не е систематичен проблем и в други лечебни заведения. Нямам подозрение, че освобождението на проф. Балтов беше вярно. Важно е обаче да изправим систематичните неточности, с цел да не се окаже идващият шеф в същата обстановка ”, сподели представителят на служебното държавно управление.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР