Най-лошият онлайн трол в Обединеното кралство“ разпространи слухове за таен

...
Най-лошият онлайн трол в Обединеното кралство“ разпространи слухове за таен
Коментари Харесай

Педофилска измама в Хампстед: Къде е сега злата Сабин Макнийл след твърдения на култ към яденето на бебета

„ Най-лошият онлайн трол в Обединеното кралство “ популяризира клюки за скришен педофилски кръг, който готви и яде бебета.

Назад през 2015 година доктрина за конспирацията в интернет се развихри за демонски фетиш в главно учебно заведение и прилежащата черква в Хампстед, северен Лондон. В него се твърди, че 175 учители, родители и религиозни водачи са донесли бебета от други страни, с цел да ги малтретират и убиват. Слуховете даже твърдяха, че са сготвили и изяли телата.

Тази вечер документален филм на Channel 4, озаглавен Accused: The Hampstead Pedophile Hoax, споделя историята на четири майки, които са били лъжливо упрекнати, че са били част от обръча на техните деца учебно заведение и по какъв начин то е повлияло на техните фамилии. Сабине Макнийл, 78, е някогашен компютърен академик, който управлява акцията и унищожи живота на локалните родители и техните деца.

Ужасяващото тестване стартира през 2015 година, когато две деца, на осем и девет години, бяха принудени да насочат шокиращи обвинявания пред камерата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР